Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Uitstelgedrag

juni 16 @ 17:00 - 18:30

Soms heb je van die klusjes die je maar aan blijven staren. Je weet dat het moet gebeuren, maar toch komt er steeds iets tussen waardoor je er niet aan toekomt. Soms lijkt een taak zo groot, dat je simpelweg niet weet waar je moet beginnen en soms… soms heb je gewoon écht betere dingen te doen. Komt dit je bekend voor? Let dan goed op. Uitstellen komt in vele vormen, maar wat er ook aan ten grondslag ligt, het resultaat is dat je ergens op je to do list een taak hebt staan die maar niet uitgevoerd wordt.
Gelukkig is er iets aan te doen. Uitstelgedrag is namelijk aangeleerd gedrag. Niemand wordt geboren als uitsteller; ooit ontdekken we dat het uitstellen van taken iets oplevert. Gaan we vaker uitstellen, dan wordt het gaandeweg een onderdeel van ons dagelijkse handelen. Een gewoontepatroon met alle gevolgen van dien.
Waarom stellen we uit? Kennelijk levert het uitstellen ondanks alle negatieve gevolgen toch iets op, er moet iets zijn waar we van profiteren. Uitstellen heeft een functie en om het patroon van uitstellen te doorbreken is inzicht nodig en laat dat nou net zijn waar het team van Talent&Pro je mee op weg helpen tijdens de workshop Uitstelgedrag.
Lidmaatschap is vereist!
Meld je aan via de volgende link: https://forms.gle/NepDK8pLCT9bwXgc7

Gegevens

Datum:
juni 16
Tijd:
17:00 - 18:30