Domibo

Donderdag 1 december startte we de december maand met een donderdagmiddagborrel in ons vertrouwde Cafe Fest hebben. Aanmelden voor deze domibo is niet nodig ! Zien we je dan ? 🍻🥳

Tentamentraining jaar 2

De studiecommissie gaat weer hard aan de slag om een knaller van een tentamentraining neer te zetten. Informeer al je jaargenoten en laat ze zich inschrijven! Lid zijn is verplicht voor het bijwonen van de training. Klik hier als jij nog lid moet worden.

Kerstborrel

Over een week is het kerst, dus willen wij je alvast uitnodigen het kerstgevoel op te roepen en donderdag 15 december gezellig aan te sluiten op de kerstborrel. Heb jij een foute kersttrui? Dit is je kans om hem aan te trekken!! Locatie: Nog te bepalen

Kerstgala

Samen met anderen studieverenigingen zullen we geheel volgens thema ons mooiste outfit aantrekken. Leg je beste (kerst)gala alvast klaar. Het thema en de locatie zullen spoedig bekend worden gemaakt !!

Nieuwjaarsborrel

Hopelijk hebben jullie een fijne kerstvakantie en goede jaarwisseling gehad. Wij willen graag met jullie proosten op het nieuwe jaar op 12 januari.

Schaatsen met HaReM

Samen het ijs op!! Zaterdag 14 januari stappen we (net als vorig jaar weer) graag met jullie het ijs op het museumplein op! Aanmelden voor dit evenement nodig. De inschrijvingen zullen in het begin van het jaar open gaan.

Domibo

Café Fest Wibauthof 1, Amsterdam, Noord-Holland

19 januari, een week voor de winterreis, staat er weer een donderdagmiddagborrel op de planning. Iedereen is weer welkom in Fest. Speciaal voor de winterreisgangers: Leer elkaar alvast gezellig kennen!

Winterreis

Presseggersee

Na de geslaagde edities in 2020 en 2022 is de Winterreis weer terug van weggeweest. Van 25 tot en met 30 januari 2023 gaan wij samen met SV HaReM de Oostenrijkse Alpen onveilig maken. Voor een mooie prijs van € 399,00 ga jij al mee op reis. In dit bedrag zit je busticket, het prachtige […]

After winterreis borrel (vrijmibo)

Café Fest Wibauthof 1, Amsterdam, Noord-Holland

Na een super geslaagde week in Oostenrijk zien we iedereen graag weer terug in het oude vertrouwde Fest. Was je niet mee op winterreis? Kom gezellig langs! We hebben jullie gemist!

Valentijnsborrel

14 februari, oftewel de liefde hangt in de lucht! Neem je geliefde mee, zoek je geliefde op of zoek de liefde bij je studievereniging. Wij verwelkomen je zoals altijd met open armen.

Beer Olympics

In het "Pong house of ping" zullen met pingpongballen spellen spelen zoals pingpong en beerpong!   Aanmeldingen zullen rond het begin van februari online komen!