• Dit evenement is voorbij.

Kaas- en bierproeverij

april 9 @ 18:00 - 19:30

Vrijdag 9 april neemt HaReM je mee naar Zuid-Duitsland, daarna door naar Zwitserland, Italië en dan terug via Frankrijk. En dat via de heerlijke smaken van kaas! Dit allemaal onder het genot van verschillende biertjes die er perfect bij passen. Ondertussen wanneer jij lekker zit te genieten van de kaas, vertelt de evenementencommissie het achterliggende verhaal. Ben je ook een kaasliefhebber en loopt het water al in je mond? Dan zien we jou graag verschijnen op de Kaas- en bierproeverij!
We hebben een prachtig pakket voor jullie samengesteld voor een prachtige prijs. Ben je lid? Voor maar 6 euro (!) krijg jij maar liefst 4 verschillende kazen + 4 verschillende biertjes! Voor niet-leden komt de prijs op 8.50 euro.
Het pakket wordt door de vereniging thuisgebracht of door een pakketdienst thuisbezorgd. Ben jij erbij?
Meld je dan nu aan via: https://forms.gle/visoT1YfCm9SmHmTA
Let op!
-De aanmeldingslijst sluit op 2 april (wees dus op tijd, want VOL = VOL)
-Bij aanmelding dien je ook direct de betaling te voltooien, anders is je aanmelding niet compleet
-Het evenement vindt logischerwijs digitaal plaats vanwege de Coronamaatregelen.

Datum:
april 9
Tijd:
Bekijk de evenement site

SV HaReM
Telefoon:
svharem@gmail.com
Bekijk de site van de organisator