Tentamentrainingen

Onze eigen studiecommissie biedt structureel tentamen trainingen aan voor het eerste leerjaar en ondersteuning voor het tweede leerjaar, deze commissie bestaat net zoals de andere commissies uit HRM studenten. .

Middels deze trainingen hopen wij onze leden te helpen met het maken van tentamens en zo hun studieresultaten te verbeteren.

Hoe geef ik mij op voor een training?

Voor iedere training wordt een event aangemaakt welke te vinden is op Facebook, tevens kondigen we het regelmatig aan op Instagram. Via de link in het event kun jij je aanmelden voor de trainingen. HELEMAAL GRATIS!

Let wel op: Alleen voor leden!

Mag ik ook een training geven?

De trainingen zijn door studenten voor studenten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe HaReM toppers die onze studiecommissie kunnen versterken! Geïnteresseerd of wil je hier meer over weten? Stuur dan een mail naar svharem@gmail.com of neem contact op via de Facebook pagina.