Studiecommissie

De studiecommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van onze populaire tentamtentraingen! Voor iedereen die moeite heeft met een vak staat onze studiecommissieleden klaar.

Zo organiseren we tentamentrainingen voor:
- HRM
- Recht
- Metrics (HR-data)
- Juridisch HRM

Zie jij jezelf ook bijdrage aan deze trainingen? Meld je aan via svharem@gmail.com

Eventcommissie

De evenementencommissie organiseert alle sociale-, maar ook studie-gerelateerde evenementen voor studenten van de opleiding HRM. De stagemarkt, leerzame workshops, bedrijfsbezoeken, maar ook de wekelijkse vrijdagmiddagborrel en het kerstgala: stuk voor stuk voorbeelden van evenementen waarvan de evenementencommissie de organisatie op zich neemt.

Promo

De promocommissie is verantwoordelijk voor de gehele promotie van de vereniging. Als vereniging is sociale media steeds belangrijker aan het worden en wij als promo benutten alle elementen hierin. Zo zijn we te vinden op:

Hier zorgen voor sfeerbeelden, marketing en promotie voor de vereniging.

Reiscommissie

De Reiscommissie is verantwoordelijk voor alle reizen en uitjes die georganiseerd worden door de vereniging. Gemiddeld worden er twee reizen per jaar georganiseerd door onze commissieleden in samenwerking met het bestuur. In het verleden zijn er al vele succesvolle reizen georganiseerd, waaronder reizen naar:

· Winterberg (ski-reis)

· Antwerpen